• Facebook
  • Flickr
  • YouTube
  • LinkedIn
info@brandmediaproductions.com
info@brandmediaproductions.com
 
Category Archives:

Workshops

Lancering MeldPesten.NU zuil

Helaas is het probleem van pesten nog steeds van deze tijd en ligt het probleem vaak bij het in een te laat stadium constateren van een geval van pesten. Touch & Go Junior is een nieuw product wat het pestprobleem op en rondom een school opspoort en in kaart brengt. Het mooie is dat het initiatief is ontstaan vanuit het idee van een negenjarige leerling.

Feit is dat kinderen moeite hebben met het bespreken van hun pestprobleem met ouders, vriendjes en vriendinnetjes en/of leerkrachten. Met de inzet van de tablet kunnen de kinderen op een speelse wijze vragen beantwoorden en gevoelens en/of problemen uiten die ze normaal gesproken face-to-face nooit zouden bespreken.

De Bosseschool in Middelharnis heeft de primeur en werkt als eerste school in Nederland met Touch & Go Junior als signaleringsinstrument om het pestgedrag op en rond de school te meten en helder inzichtelijk te krijgen. Samen met een team van leerkrachten heeft Touch & Go onder leiding van schooldirecteur Bert Kraaijenbrink een doeltreffende vragenlijst ontwikkeld. Ook een kinderpsycholoog is hierbij betrokken geweest.

 

 

Snackchoice partnership

Snackchoice partnership

We hebben voor de nieuwe snackbar formule SnackChoice de styling van de narrowcasting verzorgd! Er is een hoogwaardige narrowcasting platform ontwikkeld welke in de komende tijd binnen de SnackChoice formule uitgerold gaat worden. Check www.snackchoice.nl

Nieuwe Showreel 2013!

Nieuwe Showreel 2013!

Ter gelegenheid van de partnerdag zijn wij trots de nieuwe showreel te presenteren met een portfolio vol referentieprojecten uit 2012. Kijk, raak geinspireerd en deel!

Start BrandMedia

2 juni zijn we gestart met onze eigen studio. In de afgelopen periode bleek dat de studio veel meer te bieden heeft dan enkel narrrowcasting producties. BrandMedia blijft de klanten van NarComm bedienen met multimedia ondersteuning, maar we zullen daarnaast ons talent op het gebied van multimedia strategieën en interactiviteit meer gaan benutten.

In de maanden juli en augustus zullen onze social- en marketing tools gestalte krijgen, dus houd ons in de gaten!