• Facebook
  • Flickr
  • YouTube
  • LinkedIn
info@brandmediaproductions.com
info@brandmediaproductions.com
 
Category Archives:

Bedrijfsvideos

Partnership De Digitale BV

BrandMedia ontwikkelde voor De Digitale BV een informatieve Motion Infographic waarin het verfrissend modulaire totaalconcept van De Digitale BV in gepresenteerd wordt.

De Digitale BV ontzorgt met een web-module, app- en narrowcastingoplossing de horeca-ondernemer. Maar ook maatwerkoplossingen op het gebied van innovatieve narrowcasting in diverse branches worden op regelmatige basis gerealiseerd!

BrandMedia is hierin de conceptuele en creatieve partner zodat onderscheidende hardware-oplossingen voorzien worden van tot de verbeelding sprekende content.

De Digitale BV Motion Infographic from BrandMedia Productions on Vimeo.

Sponsoring IDRT

BrandMedia sponsort het Innovatief Duurzaam RaceTeam van het Automotive College ROC Midden Nederland. Autosport en onze bedrijfsvoering kennen veel raakvlakken en biedt onze relaties een unieke mogelijkheid op ontspannen wijze de banden te versterken. In het kader van de sponsoring produceerde BrandMedia een filmtrailer voor het raceteam.

Het Innovatief Duurzaam Race Team (IDRT) is een raceteam dat gerund wordt door leerlingen Autotechniek van het Automotive College, een college van ROC Midden Nederland. Door actieve samenwerking tussen Innovam, het Automotive College en Bas Koeten Racing krijgt jong en technisch talent de kans om alle fijne kneepjes van het racevak te leren, zowel op technisch als organisatorisch gebied. De IDRT-auto (Saker) rijdt op bio-ethanol, daarmee is het IDRT aanjager en stimulator van duurzame racetechniek.

Het IDRT laat zien welke uitdagende mogelijkheden er zijn binnen het vak van autotechniek. Het vakimago krijgt hierdoor een positieve impuls met als doel jongeren te interesseren voor een studie en baan in de autobranche.

K en K Motorsport nieuwjaarsrace impressie

BrandMedia produceert voor K en K Motorsport impressies van de raceweekenden in het Winter Endurance Kampioenschap.

Start BrandMedia

2 juni zijn we gestart met onze eigen studio. In de afgelopen periode bleek dat de studio veel meer te bieden heeft dan enkel narrrowcasting producties. BrandMedia blijft de klanten van NarComm bedienen met multimedia ondersteuning, maar we zullen daarnaast ons talent op het gebied van multimedia strategieën en interactiviteit meer gaan benutten.

In de maanden juli en augustus zullen onze social- en marketing tools gestalte krijgen, dus houd ons in de gaten!