• Facebook
  • Flickr
  • YouTube
  • LinkedIn
info@brandmediaproductions.com
info@brandmediaproductions.com
 
Category Archives:

Concept

Behing the scenes opnamen GAMMA 1x dekkend

Onlangs schoten we weer een nieuwe commercial voor GAMMA. Ditmaal om het tot beste keuze uitgeroepen product; GAMMA 1x dekkend in de spotlicht te zetten.

Met een groep figuranten, overeenkomend met de doelgroep, gingen we een speciaal voor ons gezette graffiti muur te lijf. We stonden zelf te kijken van het snelle resultaat!

Check de leuke film, om de dynamiek tijdens onze opnamedagen te ervaren.

 

 

Behind the Scenes GAMMA “Kus” verfcommercial

5 jarige Mollie bracht voor BrandMedia de kleur “kus” ontzettend lief in beeld! Bekijk hoe deze bumpervideo voor GAMMA tot stand kwam.

 

Sponsoring IDRT

BrandMedia sponsort het Innovatief Duurzaam RaceTeam van het Automotive College ROC Midden Nederland. Autosport en onze bedrijfsvoering kennen veel raakvlakken en biedt onze relaties een unieke mogelijkheid op ontspannen wijze de banden te versterken. In het kader van de sponsoring produceerde BrandMedia een filmtrailer voor het raceteam.

Het Innovatief Duurzaam Race Team (IDRT) is een raceteam dat gerund wordt door leerlingen Autotechniek van het Automotive College, een college van ROC Midden Nederland. Door actieve samenwerking tussen Innovam, het Automotive College en Bas Koeten Racing krijgt jong en technisch talent de kans om alle fijne kneepjes van het racevak te leren, zowel op technisch als organisatorisch gebied. De IDRT-auto (Saker) rijdt op bio-ethanol, daarmee is het IDRT aanjager en stimulator van duurzame racetechniek.

Het IDRT laat zien welke uitdagende mogelijkheden er zijn binnen het vak van autotechniek. Het vakimago krijgt hierdoor een positieve impuls met als doel jongeren te interesseren voor een studie en baan in de autobranche.

Nordsee sfeervideo shoot

Nordsee is een visrestaurant keten in voornamelijk Duitsland. In deze restaurants zijn bij een speciaal kookeiland een aantal verse gerechten te krijgen welke worden bereid op de gril en in de wok. BrandMedia produceerde in opdracht van Nordsee en NarComm een sfeervideo voor schermen welke boven het kookeiland gepositioneerd worden. We werkten met een high speed camera op 200 fps zodat we bepaalde handelingen extra in de spotlicht konden zetten. Na het doorspreken van het storyboard met de techniek (Han Zadelhoff) en kok werden de scenes stuk voor stuk opgenomen.

Inmiddels is het materiaal gemonteerd en is het weer een pareltje van een video geworden. Na goedkeuring door Nordsee plaatsen we de video onder referenties, maar voor nu laten we het bij een kijkje in de keuken!

Start BrandMedia

2 juni zijn we gestart met onze eigen studio. In de afgelopen periode bleek dat de studio veel meer te bieden heeft dan enkel narrrowcasting producties. BrandMedia blijft de klanten van NarComm bedienen met multimedia ondersteuning, maar we zullen daarnaast ons talent op het gebied van multimedia strategieën en interactiviteit meer gaan benutten.

In de maanden juli en augustus zullen onze social- en marketing tools gestalte krijgen, dus houd ons in de gaten!