• Facebook
  • Flickr
  • YouTube
  • LinkedIn
info@brandmediaproductions.com
info@brandmediaproductions.com
 
Category Archives:

Narrowcasting

De Digitale versterkt zich met multimedia-studio BrandMedia

BrandMedia maakt per 1 augustus onderdeel uit van De Digitale B.V.. Met deze overname groeit de creative capaciteit van de studio en versterkt De Digitale haar onderscheidend vermogen binnen de beeldcommunicatie-branche.
“Een logische stap” noemt Jeffrey Brouwer, eigenaar van De Digitale het. “In tal van onze gewonnen pitches en succesvolle projecten vormden de concepten en producties van BrandMedia een onderscheidende factor. We zijn trots dat we als De Digitale deze diensten nu binnenshuis kunnen aanbieden.”
Met de samenvoeging verwacht De Digitale haar unieke marktkennis en effectieve werkwijze verder door te ontwikkelen.
Rik van Beek, per 1 augustus Creative Director bij De Digitale: “We hebben met BrandMedia in ons korte bestaan een sterke positie verworven binnen de online- en instore multimediabranche. Door de handen ineen te slaan wordt zowel onze capaciteit als innovatievermogen verbeterd. Onze klanten zullen beter dan ooit bedient worden!”
Totaalprojecten zullen onder de vlag van De Digitale gevoerd worden, voor videomarketing advies en -productie zal handelsnaam BrandMedia gehandhaaft blijven. Met deze samenvoeging ontstaat een rijk portfolio aan klanten waarmee De Digitale een grote stap richting marktleiderschap zet.
De Digitale is gespecialiseerd in succesvolle digitale promotie van uw assortiment. Wij assisteren u graag met advies op maat. Door gebruik te maken van de meest betrouwbare professionele hard- en software heeft u geen omkijken naar uw systeem. Onze studio zorgt met haar ontwerpen altijd voor een waanzinnige eindresultaat.

Partnership De Digitale BV

BrandMedia ontwikkelde voor De Digitale BV een informatieve Motion Infographic waarin het verfrissend modulaire totaalconcept van De Digitale BV in gepresenteerd wordt.

De Digitale BV ontzorgt met een web-module, app- en narrowcastingoplossing de horeca-ondernemer. Maar ook maatwerkoplossingen op het gebied van innovatieve narrowcasting in diverse branches worden op regelmatige basis gerealiseerd!

BrandMedia is hierin de conceptuele en creatieve partner zodat onderscheidende hardware-oplossingen voorzien worden van tot de verbeelding sprekende content.

De Digitale BV Motion Infographic from BrandMedia Productions on Vimeo.

Start BrandMedia

2 juni zijn we gestart met onze eigen studio. In de afgelopen periode bleek dat de studio veel meer te bieden heeft dan enkel narrrowcasting producties. BrandMedia blijft de klanten van NarComm bedienen met multimedia ondersteuning, maar we zullen daarnaast ons talent op het gebied van multimedia strategieën en interactiviteit meer gaan benutten.

In de maanden juli en augustus zullen onze social- en marketing tools gestalte krijgen, dus houd ons in de gaten!