• Facebook
  • Flickr
  • YouTube
  • LinkedIn
info@brandmediaproductions.com
info@brandmediaproductions.com
 
Category Archives:

Digital Out of Home

Partnership De Digitale BV

BrandMedia ontwikkelde voor De Digitale BV een informatieve Motion Infographic waarin het verfrissend modulaire totaalconcept van De Digitale BV in gepresenteerd wordt.

De Digitale BV ontzorgt met een web-module, app- en narrowcastingoplossing de horeca-ondernemer. Maar ook maatwerkoplossingen op het gebied van innovatieve narrowcasting in diverse branches worden op regelmatige basis gerealiseerd!

BrandMedia is hierin de conceptuele en creatieve partner zodat onderscheidende hardware-oplossingen voorzien worden van tot de verbeelding sprekende content.

De Digitale BV Motion Infographic from BrandMedia Productions on Vimeo.

Nordsee sfeervideo shoot

Nordsee is een visrestaurant keten in voornamelijk Duitsland. In deze restaurants zijn bij een speciaal kookeiland een aantal verse gerechten te krijgen welke worden bereid op de gril en in de wok. BrandMedia produceerde in opdracht van Nordsee en NarComm een sfeervideo voor schermen welke boven het kookeiland gepositioneerd worden. We werkten met een high speed camera op 200 fps zodat we bepaalde handelingen extra in de spotlicht konden zetten. Na het doorspreken van het storyboard met de techniek (Han Zadelhoff) en kok werden de scenes stuk voor stuk opgenomen.

Inmiddels is het materiaal gemonteerd en is het weer een pareltje van een video geworden. Na goedkeuring door Nordsee plaatsen we de video onder referenties, maar voor nu laten we het bij een kijkje in de keuken!

Start BrandMedia

2 juni zijn we gestart met onze eigen studio. In de afgelopen periode bleek dat de studio veel meer te bieden heeft dan enkel narrrowcasting producties. BrandMedia blijft de klanten van NarComm bedienen┬ámet multimedia ondersteuning, maar we zullen daarnaast ons talent op het gebied van multimedia strategie├źn en interactiviteit meer gaan benutten.

In de maanden juli en augustus zullen onze social- en marketing tools gestalte krijgen, dus houd ons in de gaten!