• Facebook
  • Flickr
  • YouTube
  • LinkedIn
info@brandmediaproductions.com
info@brandmediaproductions.com
 

Blog


Sponsoring IDRT

BrandMedia sponsort het Innovatief Duurzaam RaceTeam van het Automotive College ROC Midden Nederland. Autosport en onze bedrijfsvoering kennen veel raakvlakken en biedt onze relaties een unieke mogelijkheid op ontspannen wijze de banden te versterken. In het kader van de sponsoring produceerde BrandMedia een filmtrailer voor het raceteam.

Het Innovatief Duurzaam Race Team (IDRT) is een raceteam dat gerund wordt door leerlingen Autotechniek van het Automotive College, een college van ROC Midden Nederland. Door actieve samenwerking tussen Innovam, het Automotive College en Bas Koeten Racing krijgt jong en technisch talent de kans om alle fijne kneepjes van het racevak te leren, zowel op technisch als organisatorisch gebied. De IDRT-auto (Saker) rijdt op bio-ethanol, daarmee is het IDRT aanjager en stimulator van duurzame racetechniek.

Het IDRT laat zien welke uitdagende mogelijkheden er zijn binnen het vak van autotechniek. Het vakimago krijgt hierdoor een positieve impuls met als doel jongeren te interesseren voor een studie en baan in de autobranche.