• Facebook
  • Flickr
  • YouTube
  • LinkedIn
info@brandmediaproductions.com
info@brandmediaproductions.com
 

Blog


De Digitale versterkt zich met multimedia-studio BrandMedia

BrandMedia maakt per 1 augustus onderdeel uit van De Digitale B.V.. Met deze overname groeit de creative capaciteit van de studio en versterkt De Digitale haar onderscheidend vermogen binnen de beeldcommunicatie-branche.
“Een logische stap” noemt Jeffrey Brouwer, eigenaar van De Digitale het. “In tal van onze gewonnen pitches en succesvolle projecten vormden de concepten en producties van BrandMedia een onderscheidende factor. We zijn trots dat we als De Digitale deze diensten nu binnenshuis kunnen aanbieden.”
Met de samenvoeging verwacht De Digitale haar unieke marktkennis en effectieve werkwijze verder door te ontwikkelen.
Rik van Beek, per 1 augustus Creative Director bij De Digitale: “We hebben met BrandMedia in ons korte bestaan een sterke positie verworven binnen de online- en instore multimediabranche. Door de handen ineen te slaan wordt zowel onze capaciteit als innovatievermogen verbeterd. Onze klanten zullen beter dan ooit bedient worden!”
Totaalprojecten zullen onder de vlag van De Digitale gevoerd worden, voor videomarketing advies en -productie zal handelsnaam BrandMedia gehandhaaft blijven. Met deze samenvoeging ontstaat een rijk portfolio aan klanten waarmee De Digitale een grote stap richting marktleiderschap zet.
De Digitale is gespecialiseerd in succesvolle digitale promotie van uw assortiment. Wij assisteren u graag met advies op maat. Door gebruik te maken van de meest betrouwbare professionele hard- en software heeft u geen omkijken naar uw systeem. Onze studio zorgt met haar ontwerpen altijd voor een waanzinnige eindresultaat.